Dünya’nın ilk tam otomatik bioklimatik pergola ve tavan sistemiDünya’nın ilk tam otomatik bioklimatik pergola ve tavan sistemi

Suntech Aerolux, Dünya’nın ilk tam otomatik hareketli/açılır kapanır, güneş kırıcılı ve LED aydınlatma entegreli bioklimatik pergola ve tavan sistemidir.

Aerolux bioklimatik pergola sistemi villa, restaurant, hotel ve kafe benzeri dış kullanım alanlarına estetik ve modern görünüm katar. Sistem her türlü dış mekana uyum sağlayacak şekilde tasarlanarak, mekana mükemmel görsellik ve termal konfor da sunar. Sistem, opsiyonel olarak güneş kırıcı panellere entegre edilmiş HDD LED, içerden entegreli LINE LED şerit ve gizli SOFT LED aydınlatma seçenekleriyle sunulur. Sistemin etrafını çevreleyen LINE LED şeritler, güneş panelleri tam açık konumdayken de mekanı içerden aydınlatarak, konforlu bir atmosfer oluşturur ve aynı zamanda akşam boyunca yeterli ortam ışığı sağlar. Gizli SOFT LED aydınlatmadaki RGB özelliği ile sarı, beyaz, kırmızı renk dönüşümleri yapılabilir, böylece açık alanlarda lüks ve şık görünüm elde edilir. Ayrıca dimmer opsiyonu sayesinde ortama göre ışık yoğunluğu ayarlanabilir.